Team

Tim Verlinden

Kinesist & (top)sportbegeleiding


Het voordeel van een gezond, energiek en veerkrachtig lichaam is van onschatbare waarde. Als sporter, competitiebeest, kinesist en sportcoach ondervind ik dat al jaren. Al mijn trainingen, coaches, studies, extra opleidingen en cliënten brengen me steeds tot dezelfde conclusie: met de juiste focus, begeleiding en enthousiasme bereikt ons lichaam op enkele dagen wat voorheen ondenkbaar leek. 


Met een uitgebreide kennis van fysieke revalidatie (kinesitherapie), voedings en leefstijl begeleiding (orthomoleculaire therapie) en sportcoaching kan ik voor iedereen een op maat gemaakte oplossing bieden. 

Alle puzzelstukken worden samengelegd en zo komen we tot een gezondheids - en prestatieverbeterend plan. Melina Mans

Lifecoach


Ik ben iemand die gevormd is door het leven. Al dansend en zingend vlogen de jaren voorbij om dan tot het besef te komen dat niets is wat het lijkt. Al van in mijn kinderjaren ben ik geboeid door psychologie en spiritualiteit. Na meer dan 30 jaar in de administratie en financiën te hebben gewerkt, heb ik het roer volledig omgegooid en kies ik voor een andere koers. Door mijn persoonlijke ontwikkeling, door het lezen van vele boeken en het volgen van verschillende workshops heb ik mijn passie gevonden, ben ik terug gaan studeren en ben ik in het bezit van een diploma lifecoaching.

Komt jouw naam 

hier binnenkort ?


Deel uitmaken van een dynamische praktijk met een sportieve & holistische visie?


We bieden de combinatie aan van een patiëntenbestand & opvolging van gezondheidstrajecten.